CS Phoenix Buziaș - CSC Peciu Nou 0 : 1 / Victoria pentru locul al treilea la finalul sezonului
Sâmbătă, 11 Mai 2024

CS Phoenix Buziaș - CSC Peciu Nou 0 : 1 / Victoria pentru locul al treilea la finalul sezonului

CS Phoenix Buziaș și CSC Peciu Nou au „deschis” la Carani etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii a III-a, seria a VIII-a. A fost a cincea partidă dintre cele două formații în sezonul 2023 - 2024. Partida de la Carani a stat sub semnul echilibrului în prima repriză. Practic, a fost o repriză în care niciuna dintre cele două formații nu și-au creat ocazii foarte clare pentru a marca.

La fel ca și prima repriza, a doua repriză nu a adus ocazii foarte clare de a marca. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 74. Alb-verzii au beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri, lateral dreapta. Mingea a fost trimisă în colțul lung al careului de 6 metri advers, de unde Ioan Mera, cu o lovitură de cap, l-a învins pe tânărul portar al gazdelor, David Flonta.

S-a terminat 1 - 0 pentru CSC Peciu Nou, iar cu această victorie, formația noastră are asigurat locul 3 la finalul sezonului 2023 - 20204, chiar dacă mai este de disputat încă o etapă.

Tot în cadrul etapei a VIII-a, dar în seria a VII-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a învins cu 4 - 3 pe ACSO Filiași și si-a asigurat locul I la finalul sezonului. În urma acestui rezultat, se cunoaște una dintre semifinalele barajului de promovare, baraj care implică serile a VII-a și a VIII-a. CSC Ghiroda și Giarmata Vii va întâlni SSU Politehnica Timișoara,după următorul program:

22.05.2024 - SSU Politehnica Timișoara : CSC Ghiroda și Giarmata Vii

25.05.2024 - CSC Ghiroda și Giarmata Vii : SSU Politehnica Timișoara


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii