CS Phoenix Buziaș : CSC Peciu Nou - Duelul „surpriză” din play-off!
Joi, 04 Aprilie 2024

CS Phoenix Buziaș : CSC Peciu Nou - Duelul „surpriză” din play-off!

Băieții noștri se deplasează maine la Carani pentru meciul etapei a II-a din play-off-ul Ligii a III-a, seria 8. Se poate spune că este un meci al „surprizelor” în acest play-off. Ambele echipe au un sezon peste așteptări, încununat cu calificarea în play-off. Dacă pentru băieții noștri acest lucru a devenit o certitudine după prima etapă disputată în acest an calendaristic, pentru gazdele de la CS Phoenix Buziaș, calificarea s-a obținut în urma victoriei din ultima etapa a sezonului regular, după victoria cu 3 - 1 pe terenul celor de la CS Șoimii Lipova ajutați și de înfrangerea celor de la Progresul Pecica pe terenul celor de la FC Bihor Oradea.

CS Phoenix Buziaș, cât și CSC Peciu Nou, caută să obțină primele puncte în acest play-off după înfrângerile din debutul play-off-ului, astfel încât, meciul de mâine se anunță destul de atractiv din punct de vedere fotbalistic.

Duelul dintre CS Phoenix Buziaș și CSC Peciu Nou se dispută vineri, 05.04.2024, pe stadionul „Comunal” din Carani.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii