CS Phoenix Buziaș : CSC Peciu Nou - Meciul care ne poate califica în play-off!
Miercuri, 06 Martie 2024

CS Phoenix Buziaș : CSC Peciu Nou - Meciul care ne poate califica în play-off!

Trei runde au mai ramăs de disputat până la finele sezonului regulat și, mai mult ca niciodată, e vremea calculelor. Pentru noi, toate socotelile pornesc, fără discutii, de la o victorie în meciul de vineri cu CS Phoenix Buziaș (ora 15:00 - Carani), cele trei puncte fiind extrem de importante pentru consolidarea poziției din clasament, în perspectiva luptei din faza a doua a sezonului, indiferent de zona în care se va duce aceasta.

Seria ultimelor trei „finale” va fi deschisă cu confruntarea de vineri, de pe  stadionul „Comunal” din Carani, împotriva unei echipe a Buziașului care urmărește, la rândul ei, o victorie care să o mențină cât mai aproape de lupta pentru play-off. „Știm foarte bine cât de importante sunt aceste ultime trei meciuri și ne dorim foarte mult să ne batem până la final pentru accederea între primele patru echipe ale clasamentului. O victorie, vineri, ne califică matematic în play-off, iar gândul nostru este foarte clar, ne concentrăm doar pe câștigarea celor trei puncte puse în joc. Venim după o pauză de trei luni și este foarte important modul cum începem bătălia pentru ultimile meciuri”  a concluzionat antrenorul Sorin Gheju, atunci când a prefațat confruntarea de vineri.

 


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii