CSC Peciu Nou - Partizan Diniaș a promovat în Liga a V-a....
Vineri, 07 Iunie 2024

CSC Peciu Nou - Partizan Diniaș a promovat în Liga a V-a....

Moment de sărbătoare ieri la Diniaș. Echipa a doua a Clubului Sportiv Comunal Peciu Nou, Partizan Diniaș a sărbătorit PROMOVAREA în Liga a V-a a Campionatului Județean de fotbal, organizat de către Asociația Județeană de fotbal Timiș.

Deși a promovat încă de acum 2 etape, echipa noastră și-a păstrat concentrarea până la finalul campionatului și a terminat sezonul fără înfrângere, terminând sezonul cu victorii pe linie (16 - 0 - 0, golaveraj 85 - 23, 48 puncte).

Meciul disputat ieri pe stadionul „Comunal” din Diniaș, a reprezentat un galop de sănătate pentru Partizani, un meci care a plăcut publicului prezent. A fost Partizan Diniaș - AS Cornești 9 : 1 ( 5 : 0 ). Echipa noastră a reușit deschiderea scorului încă din minutul 2, Alexandru Gherman fiind servit excelent în careul de 6 metri, iar acesta a împins balonul în poartă. Peste numai 5 minute, Bogdan Teslariu (marcator al unui hattrick) și-a început recitalul. O centrare venită de pe partea stângă a terenului, a fost împinsă cu o lovitură de cap în poarta oaspeților. În minutul 17, Bogdan Teslariu reusește dubla cu un șut la colțul lung de la aproximativ 8 metri. Până la pauză, Radu Ovidiu și Voroș și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, astfel încât, prima repriză s-a încheiat cu scorul de 5 - 0 în favoarea noastră. Repriza a doua a început sub aceleași coordonate, iar în minutul 53, Bogdan Teslariu înscrie al treilea său gol. După numai două minute, oaspeții au reușit înscrierea golului de onoare prin Balindov, în urma unui contraatac purtat pe partea stângă, acesta a fost servit excelent în fața careului de 6 metri și a împins mingea în poarta juniorului Jurjea. În minutul 58, Buză duce scorul la 7 -1 după ce a fost servit excelent de către Csapo, cel din urmă întrat în teren cu doar 2 minute în urmă. A fost și faza care i-a adus celui din urmă un cartonaș galben în urma unor proteste la adresa arbitrului de centru. Partizanii si-au continuat recitalul, iar în minutul 70, Adrian Nan a fost servit excelent de către Teslariu în fața porții și a dus scorul la 8 - 1. Tabela a fost închisă în minutul 90 de către Csapo. Acesta a fost servit excelent în zona careului de către juniorul Bogos, iar cu un șut de la aproximativ 10 metri a dus scorul la 9 -1. A fost și faza care a adus multe zâmbete celor prezenți... După marcarea golului, jucătorul nostru a uitat de cartonașul galben primit în minutul 58 și a sărbătorit dându-și tricoul de joc jos, astfel încât arbitrul de centru nu a avut altă opțiune și i-a aratat cel de-al doilea cartonaș galben si implicit pe cel roșu.

La final de sezon, CLUBUL SPORTIV COMUNAL PECIU NOU mulțumește Primăriei comunei Peciu Nou, în speță domnului Primar, ing. Drăgan Gabriel-Răzvan, cât și Consiliului Local Peciu Nou. Datorită sprijinului financiar oferit, echipa a beneficiat de cele mai bune condiții de pregătire și de desfășurare a meciurilor.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii