CSC Peciu Nou - SSU Politehnica Timișoara 0 : 2
Sâmbătă, 20 Aprilie 2024

CSC Peciu Nou - SSU Politehnica Timișoara 0 : 2

CSC Peciu Nou a făcut un nou pas greșit în play-off-ul Ligii 3, seria 8. Etapa a IV-a, a adus pe stadionul „Comunal” din Peciu Nou echipa SSU Politehnica Timișoara. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe în ultimile 3 săptămâni. La fel ca și în primele două întâlniri, SSU Politehnica Timișoara a plecat „acasă” cu cele 3 puncte puse-n joc. Oaspeții au început mai bine această întâlnire și au dat primul semnal în minutul 12 la șutul lui Curescu, trecut puțin pe lângă poartă. A fost faza care a și anunțat deschiderea scorului în minutul 17. În urma unui aut, mingea a fost aruncată în careu, iar Curescu nu l-a iertat pe Brașoveanu. Până la pauză, tot cei de la SSU Politehnica Timișoara au fost la conducerea jocului, Popa și Curescu trecând pe lângă majorarea scorului.

Repriza a doua a început la fel cum s-a terminat prima, cu Poli la conducerea jocului. În minutul 50, Mera a reușit să salveze echipa de la gol, respinând de în corner șutul lui Popa. Scorul final a fost stabilit în minutul 70. Prună a primit o minge pe partea dreaptă, a pătruns în careu, iar în urma unui duel cu fundașul Matei și probabil impresionat de căderea adversarului, arbitrul a arătat fără ezitare punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de David Popa, cu un șut în stânga portarului Brașoveanu.

În urma acestei înfrângeri, CSC Peciu Nou rămâne la 8 puncte în urma celor de la SSU Politehnica Timișoara, iar șansele de a mai prinde barajul de promovare s-au diminuat considerabil.

Pentru băieții noștri urmează un nou meci acasă, de această dată în compania celor de la CS Phoenix Buziaș. Partida va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Amariei (min. 88, Buză), Mera (cpt.), Matei, Gania (min. 82, Ţurcaş) – Ureche (min. 46, Radu), Dobie (min 70, Giuricici) – Bud, Ignea, Fandel (min. 70, Voroş) – Enciu. Antrenor: Sorin Gheju și Robert Frușa.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii