Fără gol pe „Dan Păltinişanu” între divizionare „C”, Ghiroda şi Giarmata Vii – Peciu Nou
sporttim.ro Duminică, 03 Martie 2024

Fără gol pe „Dan Păltinişanu” între divizionare „C”, Ghiroda şi Giarmata Vii – Peciu Nou

Cu două săptămâni înaintea reluării returului Ligii 3, întâlnire amicală fără goluri între grupări timişene din zona play-off, o „abonată” la „careul” 1-4, vicecampioană de toamnă în Seria 7, din Ghiroda şi Giarmata Vii, respectiv nou-promovata „verde” din sudul Timişoarei, pe podiumul Seriei 8: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CSC Peciu Nou 0-0.

Cu numai câteva ore în prealabil s-a decis ca meciul să se dispute pe arena „Dan Păltinişanu”, fiind primul care să ia startul în acea zonă, de la ora 11, iar gazonul fiind acceptabil.

Paradoxal, n-a jucat echipa divizionară a oraşului, tot o divizionară „C”, pe iarba naturală a vechiului stadion, „Poli” evoluând în schimb ceva mai apoi pe „sinteticul” Bazei II – UPT, dar în schimb au jucat formaţii ale unor comune limitrofe sau apropiate.

Ocaziile de gol lipsind cu desăvârşire, cu toate că ambele echipe s-au străduit la construcţia jocului, sfârşind mai degrabă prin a se anihila reciproc.

În minutul 33 derulându-se şi cea mai controversată fază a meciului, când Buţu a fost faultat în careu de Matei, dar arbitrul s-a făcut că plouă sub plafonul de nori, la care „banca” Ghirodei „a sărit ca focul”, fără efect însă.

Iar în repriza secundă ambii antrenori au efectuat multe schimbări, doar scorul rămânând nemodificat.

 

Fără a putea însă apela la toţi componenţii, spre exemplu antrenorul Sorin Bălu fiind privat de opţiunea de a putea folosi 5 titulari, din diverse motive, şi anume pe Trandu, Precup, Butnăraşu, Bulza şi Buia. Următorul joc pentru cei din Ghiroda şi Giarmata Vii fiind miercuri tot pe stadionul „Dan Păltinişanu”, cu Progresul Pecica, de la ora 15.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Ciocan – Vasluian, Stupu, Hecsko, Coroiu – Miclău, Pop – Popovici, Mancaş, Adi Popa – Buţu.

Antrenor: Sorin Bălu.

În repriza a doua a apelat la Mosoarcă – Lixandru, Stupu, Pop, Ilie – Miclău, Jichici – Datcu, Mancaş, Popa şi Popovici.

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Rosenblum, Matei, Mera – Ureche, Gania, Sporin, Denis Bud – Ignea, Făndel – Enciu.

Antrenor: Sorin Gheju.

Au mai intrat: Boşca, Ovidiu Buză, Radu, Voroş, Ştefan, Giuricici şi Ţurcaş.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii