FC Bihor Oradea - CSC Peciu Nou
Marți, 30 Aprilie 2024

FC Bihor Oradea - CSC Peciu Nou

Etapa cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 3, seria 8, ne duce la Oradea, unde urmează să întâlnim pe FC Bihor Oradea, echipa situată pe primul loc în seria a VIII-a. Este prima deplasare din cele 3 pe care urmează le disputăm în decurs de 8 zile.

CSC Peciu Nou trece printr-o „criză” de rezultate la prima participare în play-off-ul Ligii a III-a. În cele 5 etape disputate până în prezent, băieții nostri au obținut o singură victorie și au „adunat” 4 înfrângeri, din care ultimile 3 consecutive.

Meciul de la Oradea se vrea a fi jocul în care băieții noștri vor să demonstreze că locul ocupat la finalul sezonului regular nu a fost întâmplător. Antrenorul Robert Frusa nu se poate baza în această săptămână de antrenamente pe jucătorii Brașoveanu Marian, Bud Denis și Fandel Ioan, cei 3 fiind convocați de către Federația Română de Fotbal pentru un stagiu de pregătire la Mogoșoaia, alături de „Selecționata de Fotbal Amator a României„.

Partida dintre FC Bihor Oradea - CSC Peciu Nou, se va disputa vineri, 03.05.2024, de la ora 18:00 pe stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii