FC Bihor Oradea - CSC Peciu Nou 1 : 0
Sâmbătă, 04 Mai 2024

FC Bihor Oradea - CSC Peciu Nou 1 : 0

În ciuda jocului bun practicat de alb-verzi, CSC Peciu Nou a trebuit să se recunoască învinsă pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Meciul de la Oradea a însemnat un „restart” pentru formația noastră. După cele 4 înfrângeri din play-off, s-a decis încetarea colaborării cu Sorin Gheju, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, și înlocuirea acestuia cu „secundul” Robert Frusa.

Noul antrenor al echipei a început foarte curajos partida de la Oradea, optând pentru formula de început, o formație cu 4 jucători care să respecte regula de „under”.

Prima ocazie a jocului a aparţinut echipei noastre, iar în  minutul 7, Marco Giuricici a expediat un şut de la 22 de metri, reţinut însă de portarul Mihai Pînzariu. Formația orădeană a replicat trei minute mai târziu, când Adrian Gîdea a trimis de pe dreapta, iar Vadim Calugher a reluat din 10 metri, peste transversală. Deși am dominat teritorial, formația noastră nu a găsit drumul spre gol, astfel încât prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0 : 0.

Orădenii au început mai bine repriza a doua, iar după 2 ocazii de gol ratate de formația gazdă, în minutul 55, Ioan Fandel a fost faultat în careu de către căpitanul formației gazdă, iar arbitrul Adelin Pavel a dictat, fără ezitare, lovitură de pedeapsă. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Marco Giuricici, care, deși a reușit să-l păcălească pe portarul orădean, șutul acestuia a lovit bara din stânga porții.

Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 80. Gazdele au beneficiat de o lovitură de colț, iar Florin Chitaș a centrat în colțul careului de 6 metri,de unde căpitanul Ricardo Farcaş a deviat cu capul spre colţul lung şi l-a învins pe Marian Brașoveanu.

Din pacate, pentru CSC Peciu Nou este a cincea înfrângere în acest play-off, iar unicul obiectiv rămas pentru acest sezon este păstrarea locului 3 la finalul sezonului.

 

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Rosenblum (min. 75 Dobie), Mera, Gania, Ureche,  Giuricici (min. 75 Sporin), Ignea, Bud (min. 85 Amariei), Buză (min. 62 Radu), Fandel, Enciu (min. 85 Țurcaș). Antrenor: Robert Frusa

 

Etapa viitoare va avea loc marți, 07.04.2024, ora 18:00, iar băieții nostri vor întâlni pe stadionul „Electrica” din Timișoara, formația SSU Politehnica Timișoara.

 


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii