Înfrangere dureroasă la debutul play-off-ului
Sâmbătă, 30 Martie 2024

Înfrangere dureroasă la debutul play-off-ului

Echipa noastră a suferit astăzi un eșec dureros pe stadionul "Electrica" din Timișoara. Debutul play-off-ului ne-a adus pe stadionul "Electrica" din Timișoara, unde am întâlnit SSU Politehnica Timișoara. 

Gazdele au ieșit victorioase în urma unui gol marcat dintr-un penalty ...ușor obținut în minutul 90 + 2 și transformat de către Cristian Bocșan.

După un început mai echilibrat, cu ocazii la ambele porți, băieții noștri au deschis scorul în minutul 34. Denis Bud a recuperat o minge pe partea dreaptă, a pătruns în careu și a lobat mingea peste portarul Murariu. Bucuria a durat doar 4 minute...Curescu a pătruns în careu, a șutat la poartă, iar în urma respingerii portarului Brașoveanu, fundașul Constantin Ureche a deviat mingea în propria poartă.

La fel ca și prima repriză, nu au lipsit ocaziile la ambele porți în partea secundă. Enciu, Ignea și Voroș au trecut pe lângă marcarea golului, dar diferența s-a făcut în minutul...92. La un duel în careu dintre Mario Oprea și Alin Ignea, arbitrul a decis să acorde foarte ușor lovitură de pedeapsă. Căpitanul Cristian Bocșan a transformat lovitura de pedeapsă și a adus victoria celor de la SSU Politehnica Timișoara.

După înfrângerea de astăzi, CSC Peciu Nou rămâne pe locul al treilea, dar diferența de puncte până la locul care duce la baraj s-a mărit la 6 puncte.

Băieții noștri vor întâlni etapa viitoare CS Phoenix Buziaș, vineri 5 aprilie, ora 17:00, pe terenul "Comunal" din Carani.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii