SSU Politehnica Timișoara - CSC Peciu Nou 1 : 1
Marți, 07 Mai 2024

SSU Politehnica Timișoara - CSC Peciu Nou 1 : 1

Luna mai a adus al patrulea duel din această primăvară dintre SSU Politehnica Timișoara și CSC Peciu Nou. Dacă în primele 3 dueluri am părăsit terenul învinși, astâzi am reușit un rezultate de egalitate, rezultat care ne menține în cursa pentru locul al treilea la finalul sezonului.

Jocul a început cu o ușoară dominare a alb-verzilor, iar în minutul 5, șutul lui Denis Bud a lovit bara porții apărate de către Mikloș. Cu trecerea timpului, Politehnica a reușit să echilibreze partida, dar fără a aduce vreo modificare pe tabela de scor.

Repriza a doua a început cu ocazile în dreptul celor de la Politehnica Timișoara, care au reușit să trimită și ei mingea în bara prin Curescu. Partida a arătat și momentele de inspirație ale ambilor antrenori. Mai întâi, Paul Codrea l-a introdus în minutul 70 pe juniorul Sebastian Avramescu, iar acesta a deschis scorul în minutul 73 după o centrare a lui Curescu. Replica antrenorului Robert Frusa a venit în minutul 75 când l-a introdus în teren pe fostul jucător al Politehnicii Timișoara, Raul Țurcaș. În minutul 81, după un duel cu Bocșan - Țurcaș, cel din urmă a căzut în careu, iar arbitrul Roxana Timiș a dictat lovitură de la 11 metri. Dacă la Oradea nu am fost așa de inspirați de la punctul cu var, de această data, lovitura de pedeapsă a fost executată de Denis Bud, iar acesta a adus egalarea pe tabelă.

S-a încheiat 1 - 1, iar cu acest rezultat, formația noastră rămâne în cursa pentru locul al treilea la finalul primului sezon de Liga 3. 

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Rosenblum (min.46, Sporin), Mera (cpt.), Gania, Ureche (min 46, Amariei) – D. Bud, Ignea, Giuricici (min.75, Voroş), Buză (min.75, Ţurcaş) – Enciu, Făndel (min.70, Dobie). Antrenor: Robert Frusa.

 


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii