SSU Politehnica Timișoara : CSC Peciul Nou - „Finala” pentru locul al doilea la finalul sezonului regular
Marți, 19 Martie 2024

SSU Politehnica Timișoara : CSC Peciul Nou - „Finala” pentru locul al doilea la finalul sezonului regular

Ne apropiem cu pași repezi de finalul sezonului regular. Sâmbătă, 23.03.2024, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Electrica din Timișoara, vom întâlni SSU Politehnica Timișoara. 

Băieții nostri au revenit la treabă, și chiar dacă suntem calificați matematic în play-off, dorința băieților pentru victorie este foarte mare. Meciul de sâmbătă a devenit o adevărată „finală” pentru ocuparea locului al doilea la finalul sezonului regular. Înaintea duelului de sâmbătă, ambele echipe au acumulat 36 de puncte după 17 etape, cu mențiunea că echipa noastră este avantajată și de un eventual rezultat de egalitate în meciul de sâmbătă (nr. în tur a fost 3 : 1 pentru formația noastră). Prin urmare, miza jocului este destul de importantă, iar un eventual loc doi ne oferă mai multe meciuri pe teren propriu în faza a doua a campionatului. 

Vă asteptăm alături de noi!

Hai Peciu!!!

 


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii