Ultimul meci al sezonului / CSC Peciu Nou încheie primul sezon de Liga 3 pe locul al III-lea
Joi, 16 Mai 2024

Ultimul meci al sezonului / CSC Peciu Nou încheie primul sezon de Liga 3 pe locul al III-lea

Etapa cu numărul 9 a play-off-ului Ligii 3, seria 8, urmează să întâlnim F.C. Bihor Oradea, echipa situată pe locul întâi în seria a VIII-a și participantă la BARAJUL DE PROMOVARE pentru accederea în Liga a II-a.

Este al cincelea duel dintre cele 2 formații în sezonul 2023 - 2024. Echipa oradeană vine pe ”Comunal” cu un moral foarte bun înaintea duelurilor din barajul de promovare cu ACSO Filiași. În cele 4 întâlniri directe din acest sezon, FC Bihor a reușit 3 victorii și un rezultat de egalitate (2 - 0 , 1 - 0, pe „Iuliu Bodola” din Oradea, 1 - 1, 0 - 3, pe ”Comunal”.

Este ultimul meci din acest sezon, sezon în care am reusit să punem comuna Peciu Nou pe harta fotbalului românesc, si mai mult decât atât, am facut acest lucru cu mândrie, reușind accederea în play-off.

Partida se va disputa sâmbătă, 18.05.2024, de la ora 18:00, pe stadionul "Comunal" din Peciu Nou.

Vă așteptăm alături de noi!

După un prim sezon de LIGA 3, echipa noastră a terminat sezonul pe locul al treilea. Haideți alături de băieții noștri, să le arătăm recunoștința noastră pentru acest sezon reușit!


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii