Urmează play-off-ul....
Miercuri, 27 Martie 2024

Urmează play-off-ul....

De sâmbătă, pentru CSC Peciu Nou începe, practic, un nou campionat. După un parcurs foarte bun în sezonul regular, băieții noștri vor sa continue parcursul bun și să demonstreze că locul ocupat la finalul sezonului regular NU este întâmplător. Urmează nouă meciuri foarte importante unde se ne vom duela în sistem tur - retur - tur cu: FC Bihor Oradea, SSU Politehnica Timișoara și CS Phoenix Buziaș. În acest play-off, datorită locului 3 ocupat la finalul sezonului regular, vom avea 5 meciuri în deplasare ( 2 x SSU Politehnica Timișoara, 2 x CS Phoenix Buziaș și FC Bihor Oradea) și 4 meciuri acasă (2 x FC Bihor, SSU Politehnica Timișoara și CS Phoenix Buziaș).

Primul adversar este SSU Politehnica Timișoara. Practic, sambătă, 30.03.2024, cu începere de la ora 15:00, ne vom întoarce pe stadionul „Electrica” din Timișoara, unde sperăm „să spălăm” împresia lăsată în ultima etapă a sezonului regular.


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii