Victorie și.....calificare în play-off!
Vineri, 08 Martie 2024

Victorie și.....calificare în play-off!

CS Phoenix Buziaș - CSC Peciu Nou 1 : 4 ( 0 : 4 )

Echipa noastră a reușit o victorie importantă pe „Comunalul” din Carani. În urma victoriei de astâzi, ne-am asigurat matematic prezența în play-off-ul Ligii a 3-a, seria 8.

Marco Enciu a reușit deschiderea scorului minutul 20, după o centrare venită de pe flancul drept din piciorul lui Alin Ignea. Același Marco Enciu a dublat avantajul în minutul 36 după un corner executat de....Alin Ignea. În minutul 41, după o centrare a lui Marco Giuricici, Fandel Ioan a reușit cu o lovitură de cap să ducă scorul la 0 : 3. 

Când toată lumea aștepta pauza, Marco Enciu și-a luat rolul de servant, iar după o centrare de pe partea dreaptă, mingea a fost deviată către Alin Ignea, iar acesta cu un lob peste portar...duce scorul la 0 : 4.

Gazdele au redus din handicap în minutul 47. După o bâlbâială în careul nostru, mingea a ajuns Savu, iar acesta l-a învins pe Brașoveanu, ducând scorul la 1 : 4.

 

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Rosenblum (Ovidiu Radu, min. 55) – Mera, Matei, Ureche – Giuricici (Sporin, min. 55), Gania (Ilaş, min. 55), Ignea, D. Bud (cpt.) – Fandel (Ţurcaş, min. 88), Enciu (Voroş, min. 80). Pe bancă: Boşca – Amariei, Buză şi Dobie. 

 


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii