Victorie...și primele puncte din play-off!
Sâmbătă, 06 Aprilie 2024

Victorie...și primele puncte din play-off!

Ieri, pe „Comunalul” din Carani, echipa noastră a întâlnit CS Phoenix Buziaș în cea de-a doua etapa a play-off-ului și a reușit o victorie care ne-a adus primele puncte în acestă fază a campionatului. După un început mai echilibrat de meci, „verzii” au preluat controlul meciului, iar Alin Ignea a avut nevoie de doar 4 minute pentru a tranșa meciul. Mai întâi, în minutul 32 a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 14 metri, lateral stângă, trimițând mingea în vinclul portarului Flonta. Apoi, în minutul 36, a transformat fără emoții penalty-ul obținut de Gania. 

În repriza a doua, gazdele au ieșit și mai mult la atac, iar acest lucru i-a costat. În minutul 64, Ureche a dat „semnalul de alarmă” recuperând o minge pe partea stângă, a pătruns în careu, dar portarul Flonta a blocat șutul. Nu același lucru s-a întâmplat 2 minute mai târziu. Voroș a primit mingea pe partea stângă, iar după o cursă de 30 de metri, a pătruns în careu, a driblat un adversar, iar șutul acestuia nu a mai putut fi respins de portarul gazdelor.

A fost CS PHOENIX BUZIAȘ - CSC PECIU NOU 0 : 3, iar această victorie ne consolidează poziția a treia a clasamentului și ne apropie la 3 puncte de SSU Politehnica Timișoara, ocupanta locului doi.

CSC Peciu Nou:  Brașoveanu - Amariei, Mera, Matei, Ureche (Rosenblum, min.80), Gania, Dobie, Buză (Radu Ovidiu, min.71), Ignea (Vlădic, min 85), Voroș ( Ștefan Emanuel, min 80), Enciu ( Țurcaș, min 85).

Pentru băieții nostri urmează derby-ul cu FC Bihor Oradea... Partida va avea loc la Peciu Nou, sâmbătă, 13.04.2024, ora 17:00.

Vă așteptăm alături de noi!


CSC Peciu Nou folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii